Aktuellt

2017-08-29

Skåneleden nominerat till Stora Turismpriset 2017

Skåneleden nominerat till Stora Turismpriset 2017

Skåneleden har i hård konkurrens med ett flertal andra Skånska turismdestinationer nominerats till Stora Turismpriset 2017.

Motiveringen lyder "Skåneleden har genom nytänkande och föredömliga insatser framgångsrikt skapat en attraktiv outdoor-reseanledning året runt och därmed blivit en stark framgångsfaktor för både nationell och internationell turism".

Stora Turismpriset är en nationell tävling och priset delas ut av Stiftelsen för kunskapsfrämjande inom turism, en fristående stiftelse vars syfte är att främja utvecklingen av kunskap inom svensk turism.

Vinnaren av det Stora Turismpriset får 100 000 kronor, respektive läns kandidat får en belöning på 10 000 kronor som ska användas till en kunskapsfrämjande insats. Priset delas ut i samband med SKL-dagen i Stockholm den 7 december.

Läs mer på Tourism in Skånes hemsida  www.tourisminskane.com/aktuellt/skaneleden-tavlar-om-stora-turismprisetVi vill veta vad du tycker

Har du erfarenheter eller synpunkter du vill dela med dig av? Ett bra tips eller kanske något du inte gillade? Skriv en kommentar. Vi vill gärna veta!

blog comments powered by Disqus