Aktuellt

2017-04-05

Vårvandringsdag i Fulltofta

Vårvandringsdag i Fulltofta

Vill du komma igång med vandring på Skåneleden? 7 maj erbjuder Skåneleden och Stiftelsen Skånska Landskap tillsammans med Hörby och Höörs kommun en dag för alla vandringsintresserade. Under dagen erbjuds ett stort antal kostnadsfria vandringar för både den erfarne, den nyligen intresserade och familjer.

Turen mellan Ekeröd och Fulltofta är rätt val för dig som vill få inspiration om allt som berör vandring. Vi vandrar på Skåneleden och guiden kommer att göra stopp för att dela med sig av sina bästa tips gällande utrustning, vandringslitteratur och europeiska vandringsleder. Skåneledsvandringen mellan Höör-Bjeverröd och Fulltofta är för dig som är sugen på att lära dig mer om kulturhistoria. Bägge turerna är dagsvandringar och du hämtar ut din biljett på plats vid Fulltofta Naturcentrum samma dag. Vi erbjuder busstransport från naturcentrat till vandringens startpunkt. Du kan också ta tåget från t.ex. Malmö eller Lund till Höör där vi hämtar upp med egen buss.

Programbladet till Vårvandringsdagen innehåller alla detaljer om starttider, turernas längd och de andra aktiviteter som erbjuds. Mer information om Fulltoftaområdet finns på Stiftelsen Skånska Landskaps hemsida.Vi vill veta vad du tycker

Har du erfarenheter eller synpunkter du vill dela med dig av? Ett bra tips eller kanske något du inte gillade? Skriv en kommentar. Vi vill gärna veta!

blog comments powered by Disqus